Salut!

 

Tiro ma numesc eu.  Pe tine cum te cheama?

Ce parinti nebuni iti spui probabil ca am. Ce nume mai este si asta: Tiro? Parintii mei insa mi-au spus ca ei si-au dorit mereu ce este mai bun pentru mine si ca acest nume este cel mai potrivit. Pentru ca sunt la inceput de drum mi-au spus Tiro, in latina numele meu inseamna invatacel, incepator.

In fiecare toamna astept cu nerabdare inceperea scolii, pentru ca ma intalnesc cu copii de toate varstele, veseli, curiosi, prietenosi si silitori. Invat de la altii si apoi le spun si lor. Ii sfatuiesc ce sa faca la scoala, le pregatesc rechizitele cele mai bune si le ascult dorintele. Sunt prietenul celor mici si celor mari deopotriva.

Cel mai bine si mai bine ma pricep sa selectez rechizite de calitate, potrivite fiecarei varste. Le-am adunat pe toate in magazinul rechizitelemele.ro . Poti gasi aici tot ce ai nevoie: pixuri, caiete, ghiozdane si nelipsitele manuale scolare. Cel mai bun prieten al meu este rollerul Frixion Ball, pixul incredibil care scrie, sterge si rescrie de cate ori vreau eu. M-am imprietenit si cu fratii lui: Frixion Point, Frixion Pro sau Textmarkerul Frixion. Acum temele mi se par floare la ureche. Caietul meu este impecabil si mama este mandra de mine. Adio stersaturi, mazgalituri si pagini rupte.

Alatura-te si si tu gastii noastre de prieteni trasniti si nu vei regreta.  Dupa ce ai fost la scoala si ai pregatit temele, intra pe facebook.com/rechizitelemele si vezi ce suprize ti-am mai pregatit.